POPSI SZÁLAZÁS


ERŐTELJES FESZESÍTÉS ÉS HOSSZAN TARTÓ EMELÉS
 

MŰTÉT NÉLKÜLI ELJÁRÁS


A kezelés időtartama körülbelül 40 perc

Azonnali és hosszan tartó eredmény

Maximális lifting hatás

Nincs káros hatása a szervezetre


Azonnali szövetjavító hatás, amely 2-3 évig is eltarthat. A szálak biológiailag lebomlanak, és 1-2 éven belül teljesen feloldódnak a szervezetben.


Az eredmény függ a páciens kezeléskori életkorától, a bőr minőségétől, a bőr megereszkedésének mértékétől és a használt szálak számától. 

Rainbow szálak + ReMedium Body töltőanyag
Rainbow szálak + ReMedium Body töltőanyag


Árlista

Rainbow tread COG Dual Arm

A felhasznált szálak számától föggően változó ár

100 000 - 600 000 Ft

Rainbow spider szálazás

100 000 - 400 000 Ft


Gyakori kérdések

Kattintson egy kérdésre, hogy többet megtudjon

Mire használják általában ezt a kezelést? 

A felszívódó szálas kontúrterápia olyan eljárás, amely során szálakat építenek a bőr alá, és így megemelik a szöveteket. A szálak kis tüskékkel kapaszkodnak a bőrbe. Ha megfelelően vannak felhelyezve, akkor feszesebb, tónusosabb megjelenést biztosítanak.  

Kinek ajánlott a beavatkozás? 

Nemtől függetlenül bárkinek, aki a bőre feszességét szeretné helyreállítani a természetes vonások megőrzése mellett. Azok számára, akik hegek és vágás nélkül szeretnének a kontúrjaikon javítani, illetve akik minél későbbre szeretnék a plasztikai műtét idejét kitolni.  

Kinek nem ajánlott a beavatkozás? 

Nem ajánlott elvégezni a kezelést abban az esetben, ha valakinél gyulladásos vagy lázas megbetegedés, bőrfertőzés, vérzékenység, illetve autoimmun megbetegedés van jelen. A kezelés a várandósság és a szoptatás ideje alatt sem javasolt.

Mennyire biztonságos a beavatkozás?

A beavatkozás nem tekinthető veszélyesnek. A statisztikák alapján komoly szövődmények nem léptek fel a kezeléseket követően, ha mégis, a helytelen behelyezési technika vagy a rossz minőségi szálak következtében történt, aminek a kockázata minimalizálható, ha tapasztalt orvos a megfelelő klinikán végzi a kezelést.

Mennyire tartós a beavatkozás?

A kezelés tartóssága egyéni adottságokat figyelembe véve és a szál típusától függően akár 2 - 3 év is lehet.

Mikor látható az eredmény?

A kezelést követően szinte azonnal láthatóvá válik az eredmény. 1 hónap után pedig már szembetűnő a változás, véglegessé pedig úgy a harmadik hónap tájékán válik. Ekkor képződnek új kollagénkötegek a bőrben. A kollagén-termelést fokozó hatás által, akár egy évig is fiatalodhat és feszesedhet a kötőszövet.

Hogyan kell előkészülni a beavatkozásra?

Nincs szükség különleges előkészületekre a kezelés előtt. Javasoljuk a kezelés előtt megbeszélni az orvossal milyen elvárásai vannak a beavatkozás kapcsán. Tájékoztassa orvosát minden beavatkozásról, amit korábban kapott, valamint a mostani gyógyszerszedésről. A kezelés előtt és után egy héttel kerülni kell a vérhigítókat és az E vitamint lehetőség szerint.

Mennyire fájdalmas a beavatkozás?

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik. Felépülési ideje és a beavatkozás során érezhető kellemetlenség elenyésző a műtéti beavatkozáshoz képest.

Mennyi felépülési idővel kell kalkulálni a kezelés után?

Felépülési ideje jóval rövidebb, mint a műtéti eljárások esetén. Pár nap fájdalommal és kellemetlenséggel kell kalkulálni. A beavatkozás típusától függően az orvosa pontos tájékoztatást fog adni.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelést követő napokban jelentkezhet a kezelt területen duzzanat, helyenként bevérzés, illetve kellemetlenséggel és fájdalommal kell számolni. Ilyenkor kerülni kell a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), az izzadással járó tevékenységeket, pl: sportolást, emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését pár napig.

Milyen alternatívák léteznek? 

Injekciós töltőanyagok

A hialuronsav alapú töltőanyagok ideiglenesen helyreállíthatják a térfogatot és megemelhetik a megereszkedett szöveteket. Gyakran a kezelések kombinálását javasoljuk a tökéletes végeredmény elérése érdekében.