SZÁJFELTÖLTÉS

HYALURONSAVVAL - 

INJEKCIÓS TÖLTŐANYAG

TERMÉSZETES MEGJELENÉS 

DÚSABB TÉRFOGAT ÉS SZÉP FORMA

A kezelés időtartama körülbelül 30 perc

Eredmények azonnal láthatóak 

Célzott kezelés

Nincs gyógyulási idő

Az injekciós töltőanyag-kezelések segítenek csökkenteni az öregedés jeleit, mint például a térfogat- vagy alakvesztés, a dohányos vonalak, vagy az ajkak leereszkedése, hogy visszaállítsa természetes, fiatalos megjelenését, vagy éppen dúsabbá varázsolja meglévő vonalait.

Ha az ajakfeltöltést megfelelően készítik el, természetesnek tűnik. 

A szakszerűen befecskendezett ajkak teltséget biztosítanak az arcvonások korrigálása és javítása érdekében. 

A hírességek évek óta használnak injekciós töltőanyagokat, hogy dacoljanak a gravitáció hatásaival és csökkentsék az öregedés látszatát – mindezt anélkül, hogy valaha is tudta volna, hogy töltőanyagokról vagy javításokról van szó.

MENNYIBE KERÜL?

A kezelés költsége a felhasznált anyag függvényében változik.

Neauvia 

A Neauvia filler a legjobb minőségű hialuronsav és a PEG speciális kombinációja.

130 000 Ft

Teosyal Kiss - 1 ml

A Teosyal PureSense Kiss egy ajaknövelő termék, amelyet kifejezetten az ajak kontúrjának és térfogatának harmonizálására terveztek. 

120 000 Ft

Teosyal RHA Kiss - 0.7 ml

A Teosyal RHA Kiss Lidocaine a Teosyal LipUnique kollekció legújabb tagja, amely öt különböző hialuronsavas dermális töltőanyagból áll, ideális a finom vonalak kezelésére és az ajkak dúsítására.  

90 000 Ft

Juvederm Ultra Smile 0.55 ml

A Juvederm Ultra Smile kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy telt, puha, természetes megjelenésű ajkakat biztosítson.

80 000 Ft

Hialuronidáz kezelés - hialuronsav bontás

A hialuronidáz a helytelenül, túlzottan vagy egyenetlenül elhelyezett hialuronsav töltőanyagok feloldására szolgál. A hialuronidáz azonnali hatást fejt ki, hatásideje 24-48 óra.

65 000 Ft

Gyakori kérdések

Kattintson egy kérdésre, hogy többet megtudjon

Kinek ajánlott?

Az ajakfeltöltés kedvelt szépészeti beavatkozás, amely által dúsabbá és teltebbé válnak az ajkak. Remek megoldás, ha az idő előrehaladtával tónusukat veszítik az ajkak, de abban az esetben is, ha esetleg valaki kortól függetlenül túlságosan keskenynek találja a szájvonalát. Az ajakfeltöltés után akár teljesen eltűnhetnek a száj körüli apró ráncok is, sőt, az esetleges aszimmetria is korrigálható.

Kinek nem ajánlott?

Nem végezhető el az ajakfeltöltés aktív betegségek fennállása esetén, főleg bőrbetegségek, herpesz vagy autoimmun betegségek esetében, illetve terhesség alatt sem javasolt. 

Mennyire tartós?

A hyaluronsav a saját testi adottságoktól és kortól függően 8-14 hónap alatt szívódik fel, tehát tartósnak mondható. Ha szeretné hosszú távon, tehát akár évekig is megőrizni ajkai formáját, úgy 10-12 hónap után érdemes megismételni a feltöltést – ekkor még valamivel kevesebb töltőanyagra van szükség.

Mire kell figyelni a beavatkozás után?

A beavatkozás után közvetlenül bőrpír, duzzanat, esetleg apró vérzés alakulhat ki, de ezek 1-2 nap után eltűnnek. A kezelést követő napokban nagyon érzékenyek az ajkak, nem szabad semmilyen kozmetikai- vagy sminkkészítményt használni, de még sebkezelő krém alkalmazása sem javasolt. A szolárium használata, napozás, szauna, gőzfürdő nem javasolt 2-4 hétig. Az evésben és az ivásban semmilyen korlátozás nincs. Semmiképpen sem szabad a kezelést követően gyakran érinteni az ajkakat.