FRAKCIONÁLT CO2 LÉZER

Lézeres hámlasztó kezelés

TELJES BŐRMEGÚJÍTÁS

ARCRA, NYAKRA ÉS TESTRE

Hosszú távú eredmények

Minimális kellemetlenséggel járó kezelés

Célzottan és nagyobb területen is alkalmazható eljárás

A gyógyulási idő 3-10 nap

Nyári időszakban nem végezhető!


MILYEN PROBLÉMÁKRA MEGOLDÁS?

Hatékonyan kezelhető az arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen kialakuló felületes bőrhibák, felszíni ráncok, tág pórusok, korábbi acnes gyulladások hatásaként jelen lévő besüppedt hegek, valamint a szemkörnyék bőrének lazasága, elszíneződése és a fáradt, fakó, laza bőr, valamint a test bármely részén talalható megereszkedett kötőszövet, striák és hegek. 

Nemcsak a már meglévő bőrhibák korrigálására, hanem azok megelőzésére is javasoljuk ezt a bőrmegújító eljárást.

Hogyan működik?

A frakcionált technológia során nem a bőrfelület egészét kezeljük, hanem pontszerűen hatol be a lézersugár szúrcsatornákat képezve. A szúrcsatornák között érintetlenül maradt bőrszigetek felől gyorsan megindul a regeneráció, így a gyógyulási idő lényegesen lerövidül, a kezelés mélységétől függően 3-10 napot vesz igénybe. Ez az esztétikai kezelés a szervezet természetes folyamatait erősítve idézi elő a kedvező változásokat, hagyományos értelemben vett sebészi beavatkozás nélkül. A hőhatás intenzív regenerálódást indít be, valamint fokozódik a bőr tartásáért és rugalmasságáért felelős kollagén- és elasztikus rostok termelődése. Bőrünk folyamatos, 10-12 héten keresztül zajló megújuláson megy keresztül a lézerkezelést követően.


MENNYIBE KERÜL?

Hollywood light hámlasztás

Erőteljes és egyben kíméletes lézeres hámlasztó kezelés felépülési idő nélkül

100 000 Ft

Teljes arc mélyhámlasztás

140 000 Ft

Szemhéjak és szemkörnyék

50 000 Ft

Dekoltázs 

90 000 Ft

Nyak 

70 00 Ft

Arc + nyak + dekoltázs

230 000 Ft

Kézfejek 

80 000 Ft

Műtét utáni hegek

Egyedi árképzés alapján

50 000 Ft - tól

Fracula terápia

A dracula terápia és frakcionált lézer előnyeit ötvöző, műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás.

150 000 Ft


Gyakori kérdések

Kattintson egy kérdésre, hogy többet megtudjon

Milyen problémák kezelésében nyújt segítséget a Frakcionált CO2 lézer?

A megereszkedett bőr üdeségének visszaállítására, a táskák, aknék, hegek, pigmentfoltok és egyéb bőregyenetlenségek műtét nélküli korrekciójára szolgál a frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés.

Mennyire tartós?

A károsodott sejtek helyét fokozatosan veszik át az új, egészséges sejtek. A hatás végül tartós és látványos, 1-2 évig megmarad.

Mennyi ideig tart a gyógyulás?

A legtöbb esetben 3-10 napig tart a gyógyulási idő, nagyobb hegek esetén ez egy kicsit tovább húzódhat.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A bőr a lézeres kezelés után megduzzadhat, ami természetes reakció. A kezelt területen a kezelés utáni első 24-72 órában hűtést alkalmazva a duzzanat csökkenthető. A néhány napos gyógyulási idő alatt kötelező az 50 faktoros fényvédelem már szűrt fény esetében is. Amikor a kezelt bőrfelület teljesen lehámlott, meggyógyult, használható smink a kezelés után kialakult rózsaszín vagy piros bőr elfedésére. Fokozott izzadással, hőhatással járó tevékenységek nem ajánlottak 2 hétig, a szoláriumot és a napozást pedig 1 hónapig kerülni kell.

Kinek nem ajánlott a kezelés? 

A kezelés ellenjavallatai a következők: terhesség, szoptatás, keloid hajlam, valamilyen aktív fertőzés: herpesz, gyulladásos állapotok, epilepszia, diabetes mellitus, kötőszöveti és autoimmun betegségek, daganatos betegségek, immunszuppresszív kezelés, isotretinoin hatóanyagú, fényérzékenyítő gyógyszer szedése (fél éven belül is), egyéb gyógyszerek, mint pl. antibiotikumok, véralvadásgátlók szedése.

70 év feletti kor (nincs igazán látványos eredmény) kombinált kezelés javasolt.