SKINBOOSTER KEZELÉSEK

TÖKÉLETESÍTÉS

INTENZÍV REVITALIZÁLÁS

ÁLLÍTSA HELYRE BŐRE ÉS HAJA RAGYOGÁSÁT

Eredmények azonnal láthatóak és érezhetőek

Fájdalommentes

Arcon, fejbőrön és a test bármely részén alkalmazható

Nincs gyógyulási idő

MI AZ A SKINBOOSTER?

Orvosi mélyhidratáció

Anti aging mezoterápia, amely intenzív revitalizálásra, a fáradt vagy laza bőr hidratálására, a ráncok kezelésére, valamint a bőr ragyogásának optimalizálására szolgál.

Hogyan működik?

A beavatkozás során a szakember egy rendkívül vékony tűvel a bőrfelszíntől 0.5-1cm távolságban bejuttatja a hatóanyagot.

MENNYIBE KERÜL?

NCTF 135HA - Fillmed by Filorga

75 000 Ft

AGELine - Apriline

70 000 Ft

SKINLine - Apriline

65 000 Ft

HAIRline - Apriline

70 000 Ft


Gyakori kérdések

Kattintson egy kérdésre, hogy többet megtudjon

Mi az a Skinbooster kezelés?

A hialuronsav alapú SKINBOOSTER kezelés tulajdonképpen egy orvosi mélyhidratáció, amely során a bőr mélyébe juttatjuk be a szervezetünk által jól ismert hyaluronsavat és vitaminokat. Ezeknek az anyagoknak a felhasználásával természetes hatás érhető el, melynek eredményeként a bőrfelszín visszanyeri természetes fényét és tónusát. 

Kinek ajánlott?

Ajánlott a bőr üdeségének fenntartására, valamint a száraz igénybe vett bőr hidratálására. Az egészséges bőrállapot helyreállítására, a bőr minőségének javítására, az apróbb ráncok kezelésére.

Kinek nem ajánlott?

A kezelés nem javasolt terhesség, szoptatás ideje alatt, a kezelendő területen lévő akut, vagy krónikus bőrfertőzés esetén, bizonyos betegségek esetén (lázas állapot, autoimmun betegség stb.), egyes gyógyszerek (pl. vérhigító) szedése esetén, illetve a készítmény összetevőire való allergia esetén.

Fájdalmas a kezelés?

A kezelést megelőzően érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelendő területre, így az eljárás nem fájdalmas.

Mennyire tartós?

A kezelés hatása általában 6-9 hónapig tart, de az időtartam függ az egyén adottságaitól és a töltőanyag minőségétől.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelést követően – bármely komplikáció előfordulásának esélye igen csekély és a páciens visszatérhet a korábbi életviteléhez. A befecskendezés helyén minimális duzzanat jelentkezhet, de 24 óra múlva a kezelt felület sminkelhető. 1-2 hétig ajánlott kerülni a napozást, szoláriumozást és a szaunázást, valamint az olyan sporttevékenységeket, amelyek erőteljes izzadással járnak. Magas faktorszámú fényvédőkrém használata, illetve bőséges folyadékfogyasztás javasolt.