HAJKEZELÉSEK
 
INJEKCIÓS KEZELÉSEK

SERKENTI A HAJNÖVEKEDÉST

Hidratálja és táplálja haját és fejbőrét egyedi technológiákkal

Megelőzi a hajhullást és az őszülést

Táplálja a hajas fejbőrt és a szőrtüszőt

Célzott kezelés

Nincs gyógyulási idő

HOGYAN MŰKÖDIK A KEZELÉS?

A mezoterápiás hajkezelés egy eljárás a hajhullás megállítására, a hajnövekedés fokozására, valamint az egészséges haj és fejbőr szerkezetének visszaállítására. 

A kezelések során egyéntől függően egy speciális hatóanyagkészítményt vagy saját vérplazmát juttatunk a hajgyökerekhez.

Alkalmazásuk nagyon sokrétű. Nem csak a károsodott haj kezelésére, hajhullás kezelésére vagy megelőzésére használható, hanem különböző bőrrel kapcsolatos problémák során is.

MENNYIBE KERÜL?

HairLine Apriline kezelés 

Erősítő komplex a haj valamint a hajas fejbőr egészségéért 

70 000 Ft

Drakula terápia 

Erős regeneráló hatása miatt sikerrel alkalmazható a különböző eredetű hajhullásos panaszok kezelésére

100 000 Ft


GYAKORI KÉRDÉSEK 

Kattintson egy kérdésre, hogy többet megtudjon

Kinek ajánlott a kezelés?

Hajritkulás esetén, hajnövekedés elősegítésére, idő előtti őszülés kezelésére, hajszál vastagodása érdekében, haj regenerálására (festett, igénybe vett haj), korpa és szeborrea megszüntetésére és a haj megerősítésére egyaránt javasolt a kezelés.

Milyen problémákra nyújt megoldást?

Alkalmazásuk nagyon sokrétű. Nem csak a károsodott haj kezelésére, hajhullás kezelésére vagy megelőzésére használható, hanem különböző bőrrel kapcsolatos problémák során is.

Mik a kezelés ellenjavallatai?

Amennyiben fertőző betegsége, sérülése és bőrbetegség van a kezelt területen, egyéni intoleranciája van a hatóanyagot alkotó összetevőkre, vérzékenység esetén, herpesz fertőzés, neurodermatitisz esetén, amennyiben bőrkárosodás van a kezelendő területen illetve terhesség és szoptatás esetén nem javasolt a kezelést elvégezni.

Mire kell oda figyelni a kezelést követően?

A kezelést követő 48 órában fokozott odafigyelés szükséges, ugyanis a kezelés során mikro sérülések képződnek, amelyek kellő odafigyelés hiányában könnyen elfertőződhetnek. Az injektálás helyén levő apró sérülések nyílt sebek, amelyek maximum 48 óra alatt begyógyulnak, addig viszont fokozott fertőzés veszélye áll fent, mely egyszerű odafigyeléssel kiküszöbölhető.

Leggyakoribb fertőzésforrások, amelyeket a kezelést követő 48 órában kerülni kell:

 • Kisállattal, háziállattal közvetlen kontakt
 • Sampon vagy egyéb kozmetikumok használata
 • Gyógyfürdő és egyéb wellness használata
 • Edzőterem használata
 • Hajlamosak vagyunk kezünkkel megérinteni a kezelt területet, legyünk körültekintőek és minden esetben kézmosás előzze meg, ugyanis a telefonról, ajtókilincsről, autó kormányáról, stb. hozzátapadt szennyeződés szintén gyakran a fertőzés forrása.
 • Javasolt a kezelést követően tiszta ágynemű használata, ugyanis a párnán lévő szennyeződések szintén a kezelt terület felülfertőződését eredményezhetik.
 • A kezelés után bőrpirosság jelentkezhet. Ez optimális esetben 24 órán belül nyomtalanul elmúlik.
 • Kezelést követően ödémásodás lehetséges. Megfelelő sterilitás mellett a kezelt terület hűtése javasolt (jégzselé párna tiszta konyharuhába tekerve vagy fertőtlenítve).
 • A kezelés helyén apró sebek, véraláfutások képződhetnek. Ezeket kezelni nem szükséges, pár nap alatt nyomtalanul eltűnnek az adott területről.
 • A kezelést követően javasolt a fokozott fényvédelem.
 • A kezelést követően kerülni kell a szolárium, szauna gőzfördő használatát.

Hány kezelés szükséges?

Az optimális eredmény elérése érdekében kúraszerű alkalmazás javasolt. Ez átlagosan 3 - 4 kezelést jelent 3 hetes ismétléssel, de ez egyénenként változó lehet. Ismételt kezelés esetén két kezelés között 3 hétnek kell eltelni. 

Alkalmazható-e hajbeültetés után bármelyik kezelés?

Hajbeültetés után kifejezetten javasolt a beavatkozás során kezelt terület megerősítésére.

Megfelelő lehet a kezelés hajbeültetés helyett?

A hajbeültetés az egyetlen olyan megoldás a hajhullásra, ami végleges megoldást kínál, kezeléseink ideiglenes módszerek ha a páciens el akarja kerülni a sebészeti beavatkozást, vagy egyéb hajszerkezettel és a haj egészségével kapcsolatos problémák kezelése a cél.

Milyen eredmények várhatóak hajhullás esetén?

A PRP kezelés során a saját, lecentrifugált véred vérlemezkében gazdag részét injekciózzák be. Ezzel a módszerrel stimulálható az új haj növekedése, a tapasztalatok szerint ez az esetek körülbelül 60% -ában működik. Az eredmények fenntartása érdekében 4-6 havonta, vagy ennél gyakrabban javasolt megismételni.