PicoToning

Egy lézer a bőr tónusának és textúrájának javításához gyógyulási idő nélkül 


Fotothermolízis helyett fotoakusztikus hatással


DOE technológiával

A lézerrendszer lenyűgöző teljesítményt nyújt arcfiatalító kezelések területén is, gyors és látványos eredményekkel.

20-30 perces kezelés

Fájdalommentes

Azonnali és hosszútávú eredmények

Felépülési idő nélkül

Nyári időszakban is végezhető!

PicoToning:
Egy lézer a bőr tónusának és textúrájának javításához gyógyulási idő nélkül


A bőr színének és textúrájának javítása sok páciensünk számára fontos cél, beleértve azokat is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy egy lézeres beavatkozás után egy hétig otthon maradjanak. De valóban javíthatja-e egy lézer a bőr elszíneződését és textúráját minimális állásidővel? A válasz IGEN, és a kezelés neve PicoToning.


Mire képes a PicoToning?

A LASEROPTEK™ PicoLO speciális PicoToning beállításával az eszköz több kozmetikai problémát is megcélozhat sejtszintű gyengéd nyomás segítségével. Ez a kezelés javítja a nap által okozott károk és a barna öregségi foltok megjelenését a pigment felbomlásával. A kezelés ugyanakkor javítja a bőr textúráját és tónusát a kollagéntermelés serkentésével. Ez az oka annak, hogy a PicoToning a finom ráncok kezelésében is hatásos, és segít kisimítani a mélyedéseket. Számos bőrtípusra biztonságos, és kiváló választás lehet azoknak is, akik egyszerűen úgy érzik, hogy a bőrük elveszítette fényét.Használható a PicoToning melasma kezelésére?

Igen, a PicoToning egy másik eszközt kínál bőrgyógyászok arzenáljában a melasma javítására. A melasma az egyik legnehezebb probléma, amellyel a bőrgyógyászok találkoznak pácienseiknél. Ez egy olyan bőrbetegség, amely elszíneződött barna foltokat okoz, általában az arcon, amelyek a napsugárzás hatására rosszabbodnak. Terhesség alatt is gyakran megfigyelhető. A kezelési protokollokat gyakran krémekkel kezdjük, de sok betegnél ez nem vezet kellő javuláshoz.


Mivel a PicoToning gyengéd a bőrhöz, kisebb a melasma súlyosbodásának kockázata, mint néhány más lézeres kezelés esetén, valamint kifejezetten érzékeny bőrnél is biztonsággal alkalmazható. A forradalmian új technológiának köszönhetően a legérzékenyebb bőrű páciensek is megoldást találhatnak problémáikra.


A PicoToning hatásos az aknés hegesedés ellen?

Igen, a PicoToning jó kezelési lehetőség lehet az enyhe vagy közepesen súlyos aknés hegesedés esetén azoknál a betegeknél, akik minimális gyógyulási idővel járó kezelést keresnek.


Gyors, kényelmes lézeres kezelés minimális állásidővel

Egy kényelmes, 20-30 perces PicoToning kezelést követően a bőr csak 1-2 napig marad minimálisan rózsaszínű, amely alapozóval könnyedén elfedhető, így gyorsan visszatérhetnek szokásos tevékenységeikhez.

A legjobb eredmény 3-6 alkalom után látható.


A PicoToning egyedülállóan alkalmas elfoglalt időbeosztású egyének számára, akik továbbra is a legjobban szeretnének kinézni, miközben javítják a barna foltokat, a bőr textúráját, a makacs aknés hegeket vagy a ráncokat.


A PicoToning számos alkalmazással rendelkezik, mind a bőrszín, mind a textúra szempontjából.


Ha meg szeretné tudni, hogy a PicoToning megfelelő-e az Ön számára kérjen konzultációs időpontot kollégánkkal.


Mennyibe kerül?

PicoToning 1 régió kezelése (pl. homlok- vagy mosolyránc)

60 000 Ft

PicoToning - Teljes arc vagy nyak, dekoltázs terület kezelése 

1 kezelés

195 000 Ft

Pigment vagy hegek kezelése - egy régió (homlok, orca vagy száj körüli terület)

60 000 Ft

Kézfejek kezelése

Mindkét kézfej

80 000 Ft

Teljes arc, nyak és dekoltázs kezelés

295 000 Ft

Teljes arc kezelése - 3 alkalom esetén

400 000 Ft


Gyakori kérdések

Kattintson egy kérdésre, hogy többet megtudjon

Kinek ajánlott a kezelés?

Ajánlott minden olyan páciensnek, aki ráncokkal, pigment foltokkal, aknés hegekkel küzd vagy szeretne feszesebb illetve egyenletesebb bőrtónust.

Fájdalmas a kezelés?

Abszolút nem.

Mennyire lesz utána piros a bőröm?

Minimális, enyhe pirosság látható közvetlen a kezelés után, amely a területtől és a bőr érzékenységétől függően legtöbb esetben másnapra el is tűnik.

Kinek nem ajánlott a kezelés?

Terhesség, aktív fertőzés, gyulladás esetén nem végezhető el.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelés hatékonyságának maximalizálása érdekében érdemes CE ferucil C vitamin szérum alkalmazása, valamint 50 faktoros fényvédő használata kiemelten javasolt.

  Milyen eredmény várható a kezelés után?

  Az első igazi “HŰHA” kezelés, ami azonnal látszik, a kezelés utáni napokban, valamint a kövezkező 2 hónapban csak fokozódik.

   Érdemes vigyázni, függőséget okoz. (🙂Humor)

  Mély ráncok esetén is hatásos?

  Természetesen igen, viszont legyünk reálisak az elvárásokkal kapcsolatban. A nagyon mély és régóta fennálló problémák kezeléséhez ismételt és kúraszerű alkalmazás szükséges. Ennek menetében szakembereink segítenek és bővebb tájékoztatást tudnak adni, valamint szükség esetén egyéb kezelésekkel kombinálható.

  Kézfej vagy a dekoltázs területének kezelése is lehetséges?

  Természetesen igen, ugyanolyan hatékonysággal kezelhetőek ezek a területek is.

  Hyaluron, botox vagy egyéb kezelésem volt? Ebben az esetben is el lehet végezni a kezelést?

  Igen!!! Természetesen egyéb más beavatkozás után 2 hetet várni kell, de a PicoToning kezelés maximálisan kompatibilis a legtöbb kezeléssel, valamint nem károsítja azok tartósságát vagy hatását!

  Milyen gyakran lehet ismételni a kezelést?

  A kezelendő problémától függően 1-4 hét után ismételhető.

  Régóta szenvedek az arcomon látható tág pórusokkal. Ez kezelhető ezzel a technológiával?

  Igen, gyorsan, látványosan és fájdalommentesen.