INJEKCIÓS ZSÍROLDÁS
 

Aqualyx, Michelangelo

FELOLDJA A MAKACS ZSÍRPÁRNÁKAT 

A TEST BÁRMELY RÉSZÉN ALKALMAZHATÓ


A kezelés időtartama átlagosan 30 perc

Eredmények 2 - 14 napon belül láthatóak 

A test bármely területén célzottan alkalmazható

Kötőszövet regeneráló hatás


Biztonságos, komplex zsírbontó szérumok, melyek fokozzák az anyagcserét, feszesítik a bőrt és alkalmasak a narancsbőr kezelésére.
 


Mi a lipolízis (zsírbontás)?

A szérum az érintett területbe jutva indítja el a zsírbontó folyamatot (lipolízist), amely során "feloldja" a zsírsejteket.
A lebontott zsírsejtek és szöveti anyagcsere termékeket, szövettörmeléket (cellulit) pedig a hatóanyag által kiváltott méregtelenítő folyamatok szállítják el. A hatóanyagok fokozzák a terület oxigén- és tápanyagellátását, valamint a kollagén és elasztin rostok képződését. A kezelt területek újra vékonyabbak, simábbak lehetnek, és az egész test fiatalosan feszesnek tűnik majd.


Árlista

Aqualyx - 1 ampulla 8 ml

60 000 Ft

Michelangelo - 1 ampulla 

70 000 Ft


Gyakori kérdések

Kattintson egy kérdésre, hogy többet megtudjon

Mire kell figyelni a kezelést követően?

A kezelés után 12 óráig kerülni kell a kozmetikumok használatát, 5 napig az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást, néhány napig a szaunázást, szoláriumot és a napozást!

Mik a kezelés ellenjavallatai?

Túlzottan vastag vagy nagy mennyiségű zsírlerakódás esetén, súlyos máj-, vesebetegség, cukorbetegség, daganatos megbetegedés valamint terhesség és szoptatás esetén sem alkalmazható a kezelés.

Hány kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez?

Az első kezelés után is megfigyelhető a változás, azonban a kívánt eredmény eléréséhez általában 3-4 alkalom szükséges. Kisebb zsírlerakódás esetében akár 1-2 kezelés is elegendő lehet.