KOZMETIKAI ALAKFORMÁLÁS

LIPOZERO, KAVITÁCIÓ, ULTRATONE, WIENER TEKERCSELÉS

FOGYÁS, FESZESÍTÉS, IZOMTÓNUS FOKOZÁS, NARANCSBŐR

KÚRASZERŰ ALKALMAZÁSSAL, VAGY DRASZTIKUSABB KEZELÉSEK KIEGÉSZÍTÉSÉRE

ÉPÍTSE ÉS ALAKÍTSA TESTÉT


Válasszon egy területet: has, fenék,kar, vádli vagy comb

Érezze az eredményeket 5 - 10 kezelés után

Erősítse izmait, feszesítse kötőszövetét


EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés

5 speciális alakformáló technológia egyetlen professzionális rendszerben!

Az EunSung LipoZero egy professzionális, teljeskörű zsírbontó és alakformáló berendezés, amely a rádiófrekvencia, a kavitáció, a soft-lézer, a vákuum és a led fényterápiák technológiáit kombinálja.


 Felhasználási terület: zsírbontás, alakformálás, méretcsökkentés, cellulit kezelés, nyúlási csíkok kezelése, salaktalanítás, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás.


Ultratone Excel Pro alakformáló biocomputer

Az Ultratone technikát fejlesztő tudósok célkitűzése a hatékonyság fokozása mellett kezdettől fogva egy kellemes kezelésérzetű rendszer megalkotása volt. A titok egy speciális, az emberi agy természetes jeléhez nagyon hasonló bio-elektromos impulzus, az úgynevezett Ultrawave® hullámforma, amely kizárólag az Ultratone szabadalma.

A biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. Húsz elektródája segítségével tíz önálló területen dolgozhatunk a készülékkel, mely kimenetek mindegyike önállóan szabályozható. A húsz elektróda lehetővé teszi a test nagy részének egyidőben történő kezelését, a látványos, teljes testre kiterjedő eredmények elérése érdekében.

Felhasználási terület: alakformálás, cellulit kezelés, izomkidolgozás, nyirokmasszázs és salaktalanítás, arc-fiatalítás és face lifting, terápiás kezelések.


Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás egy természetes anyagokkal dolgozó, egyedülállóan eredményes testkezelési eljárás, amelyet a szakma a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal jutalmazott.

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer. Az eljárást szépség- és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte. Legújabb alkalmazásinkkal pedig természetgyógyászok kezelhetik rendkívül látványosan ügyfeleiket.

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

Felhasználási terület: alakformálás, méretcsökkentés, zsírbontás, cellulit kezelése, salaktalanítás, bőr és kötőszövet feszesítése. 


ÁRLISTA

LipoZero kombinált zsírbontás, tónusfokozás és cellulit kezelés

25 000 Ft

Kavitációs ultrahangos zsírbontás

20 000 Ft

Wiener aromaterápiás testtekercselés

20 000 Ft

Ultratone biostimuláció

25 000 Ft

Salaktalanítás

20 000 Ft


Aktuális ajánlataink:


Gyakori kérdések

Kattintson egy kérdésre, hogy többet megtudjon

Kinek nem ajánlott a kezelés?

Terhesség, szoptatás,  súlyos cukorbetegség, daganatos megbetegedés és pacemaker esetén nem végezhetőek el a kezelések.

Kinek ajánlott a kezelés?

Amennyiben elveszett a testkontúr, helyi zsír van a problémás területeken (hason, derékon, csípőn, fenéken), narancsbőr esetén, megereszkedett bőr esetén, feszesség és rugalmasság elvesztése esetén és egyéb eljárással nehezen kezelhető területek (karok, hát) esetén ajánlott a kezelés.

Mire kell figyelni a kezelés után?

  • A kezelést követő 24 órában kérjük kerüljék a szélsőséges hőingereket (szauna, szolárium, forró fürdő).
  • A kezelést követően előfordulhat bőrpír vagy érzékeny bőr esetén minimális véraláfutás. Ezeket kezelni nem szükséges, pár nap alatt nyomtalanul eltűnnek az adott területről.
  • A kezelést megelőzően és legalább a kúra ideje alatt a kezelés eredményessége érdekében szükséges minimum napi 3 liter cukormentes folyadék fogyasztása! A napi szükséges folyadék fogyasztásánál fordítsanak figyelmet a kávé vízhajtó hatására. 1 kávé elfogyasztása 2-3 dl folyadékvesztést eredményez. Ezt a javasolt napi bevitelen felül szükséges pótolni. Ettől való eltérés a kezelést eredménytelenné teheti!

Hány kezelés javasolt?

Mindegyik kezelés esetén kúraszerű alkalmazás javasolt. Kollégánk segítenek a megfelelő kezelési protokoll felállításában.